Over ons

Studio van Ouds is een creatief ontwerpbureau met passie voor interieur- en exterieur. Elke plek, team, bedrijf heeft zijn eigen verhaal, wat is voor jou belangrijk? Een goed interieur kan hierin versterken, verbeteren en veranderen als dat nodig is. We maken graag creatieve concepten op basis van jouw verhaal, zodat het interieur en exterieur in één oogopslag dat verhaal ademt. 

We houden er van om anderen zich goed te laten voelen in een ruimte. Elke omgeving doet bewust en onbewust iets met je gemoedstoestand en met die onderliggende gedachte creeren we mooie ontwerpen. Daarbij kunnen we qua sfeer alle kanten op.  Hergebruik, recycling, circulaire projectinrichting is bij ons een onderwerp wat altijd ter tafel komt. Het gaat hand in hand met kwaliteit, bewust leven en een ontwerp vol karakter. 

“Inmiddels kiezen we ervoor om
altijd minimaal 50% van het
ontwerp hergebruikt of
gerecycled in te richten.”

Het eerste project met 100% hergebruikt en gerecyclede inrichting is inmiddels opgeleverd! De grote verbouwing in het kantoor van de Jaarbeurs is volledig uitgevoerd en ingericht met gerecyclede of circulaire producten en materialen. We geloven graag dat we het voor vandaag én voor de toekomst een beetje mooier maken. 

Aangenaam

Sanne Vosman – Oudshoorn is de drijvende kracht achter Studio van Ouds. Al 11 jaar werkt ze als interieurontwerper aan de meest uiteenlopende projecten. Met een netwerk van specialisten om zich heen is geen vraag te gek. Sanne is een positieve levensgenieter, die houdt van hard werken en hard genieten. Haar specialiteiten in het ontwerpen liggen in het luisteren en vertalen naar de (on)bewuste vraag van de klant in een passend ontwerp. Ook is ze een aanpakker en teamspeler wat tijdens de projectbegeleiding van de projectinrichting goed van pas komt. Ze gaat graag voor je aan de slag! 

Contact

Studio van Ouds
Gevestigd in Amersfoort
E: contact@studiovanouds.nl
T: +31 (0) 642 71 85 67
KVK: 83340564
BTW nr: NL003805861B61