Onze projecten

Een greep uit onze projecten, uiteenlopend van kinderdagopvang tot horeca, van kantoor tot school.

De Kamers

Een horecagelegenheid met terras, theater, bso, vergaderruimtes en danszalen. In het verzamelgebouw De Kamers in Amersfoort Vathorst is veel moois te beleven. Elke ruimte vertelt zo zijn eigen verhaal in het pand.  

50% hergebruik

Mavo Muurhuizen

De vergaderruimtes in middelbare school Mavo Muurhuizen vertelde nog niet het toegankelijke, warme verhaal van de school. Deze ruimtes moesten een plek worden waar leerlingen en collega’s goed kunnen werken en zich veilig voelen om hun verhaal te delen. Dus er kwamen niet alleen bureau’s terug maar ook veel plekken om wat meer ontspannen te zitten. 

75% hergebruik

Jaarbeurs

Op de zesde verdieping in het Beatrixgebouw, hartje Utrecht, was het kantoor van de Jaarbeurs klaar voor een goede verbouwing. We dagen de 150 medewerkers van deze verdieping uit om meer te bewegen tijdens het werk. Een gezonde en sfeervolle werkplek is ontstaan!

100% hergebruik

Hart van Nijkerkerveen

In het hart van het dorp Nijkerkerveen is een nieuwe plek ontstaan. De bibliotheek, een horecaplek, kinderdagverblijf en fijne tuin en terras maken deze nieuwe plek een fijne basis voor bewoners uit de wijk om elkaar te ontmoeten. 

50% hergebruik

Wijkboerderij

Een oude boerderij midden in de wijk Nieuwland mocht worden omgetoverd tot nieuwe plek vóór de wijk. De horeca, dagbesteding en kinderopvang zijn vormgegeven in een ontspannen en uitnodigend geheel. Een fijne plek om te vertoeven! 

50% hergebruik

Parkhuis

Aan de rand van park Randenbroek in Amersfoort is het oude ketelhuis totaal verbouwd en ingericht. Een horecaplek, kinderdagverblijf, bso, terras, tuin én een nieuw glazen verdieping op het dak om te vergaderen of feesten. Wat een fijne plek!

50% hergebruik

Kinderopvang Bzzzonder

Meer dan 20 locaties van Kindercentrum Bzzzonder zijn met ruime pedagogische kennis en een vriendelijke huiselijkheid ingericht. Een tweede thuis voor kinderen, ouders en medewerkers. 

50% hergebruik

Contact

Studio van Ouds
Gevestigd in Amersfoort
E: contact@studiovanouds.nl
T: +31 (0) 642 71 85 67
KVK: 83340564
BTW nr: NL003805861B61