Werkwijze

Onze ontwerpen en realisaties komen in zes stappen tot stand. 

1. We beginnen met een goede kop koffie. Een uitgebreide kennismaking is fijn want hoe meer wij over jullie, het bedrijf, de werkcultuur, de plek weten hoe beter wij jullie ontwerp hierop kunnen laten aansluiten. 

2. Tijdens de volgende stap, een brainstormsessie, vormt het concept zich. Wat is jullie visie? Wij zijn benieuwd naar jullie dromen, wensen en eisen (pve, programma van eisen). Ook worden budgetten, recycling en planning besproken.  

3. Nu hebben we genoeg informatie om een goed schetsontwerp te maken. Alles wat we hebben besproken komt terug in dit ontwerp, we doen niks zo maar. We nemen jullie in een presentatie mee. Afhankelijk van de opdracht verwerken we hier een locatieonderzoek, vlekkenplannen, routing, indelingen, moodboards en/of 3d beelden, budget en planning in. Het schetsontwerp opent nieuwe gesprekken, wat sluit perfect aan en wat kan beter?  

4. De feedback wordt verwerkt in een voorlopig of definitief ontwerp, afhankelijk van de opdracht. Ook de begroting en planning worden aangepast op de feedback.

5. NA HET DOORNEMEN VAN HET DEFINITIEVE ONTWERP IS HET TIJD VOOR DE REALISATIE!

Tijdens de realisatie houden wij je goed op de hoogte, nu wordt het ontwerp werkelijkheid! De projectbegeleiding is een belangrijk onderdeel, wij houden goed contact met de aannemer, leveranciers, specialisten en met jullie. 

6. En hierna is het tijd om te genieten van jullie nieuwe plek. Alles waar je van te voren zo goed over nagedacht hebt is nu werkelijkheid geworden. We vinden het fijn om na enkele weken nog eens contact te hebben. Als de nieuwigheid er wat vanaf is, werkt alles zoals we van tevoren hebben bedacht? Het is heel fijn om daar dikwijls een volmondige ‘ja’ op te horen!

 

Resultaat

We hebben uiteenlopende projecten in de zorg, horeca en kantoorbranche verzorgt. Voor de één hebben we samengewerkt met architecten en aannemers als het gaat om verbouw of nieuwbouw. Voor de ander gaat het om (re)styling. Aangepast op jou vraag verzorgen we lichtplannen, akoestische metingen en oplossingen, meubels op maat, kleuradvies, verbouwingen en meer… Wat je van ons mag verwachten? Een open en eerlijke communicatie, een flinke dosis enthousiasme, kennis en betrokkenheid en een resultaat waar je blij van wordt!

Contact

Studio van Ouds
Gevestigd in Amersfoort
E: contact@studiovanouds.nl
T: +31 (0) 642 71 85 67
KVK: 83340564
BTW nr: NL003805861B61